M A N I A P H O B I A

Bloggen

Publicerad 2013-11-04 17:52:53 i Allmänt, Om Bloggen,

 
Vi har fått önskemål om en lite närmare presentation om oss. Så därför tänkte vi lägga upp ett inlägg där vi presenterar oss och vad fan vi gör egentligen. Det här får handla om hur vårt lilla kollektiv hänger ihop och hur bloggen kom till. 
 
Vi är tre stycken, Linnea, Matilda och Alva. Vi bor i Vikarbyn utanför Rättvik, i Dalarna. Så, mer än så är det inte. Eller jo lite, men det kommer i en personlig presentation som kommer inom en snar framtid. Mer om bloggen nu. 
 
Nånstans förra sommarn rullade vi ut en moped på en åker, tog lite bilder och fick skäll av en bonde. Sen fick Matilda bli offer och stå ute i en sjö i regnet med förkylning som följd. De inläggen hittar ni här och här. Vi tyckte de blev så bra så vi fotade lite till under hösten och drog sedan igång den här bloggen i februari. Vi ville helt enkelt göra av bilderna någonstans och visa upp dem. Få utlopp för kreativitet och lusten att skapa något med det lilla vi har. Så mycket inspirerar oss, allt från musik till natur till fotografi och bilder, till stil och kläder.  
 
Sedan vi startade har vi varit ute på olika ställen, experimenterat oss fram med kläder, kamera och miljö. För att vi tycker att det är kul att klä ut oss och hitta coola, udda platser helt enkelt. Under de senaste halvåret har vi fotat allt möjligt, dragit på festival, skrivit av oss känslor och tankar om vår alldeles egna student, tagit studenten, åkt till stockholm och lekt cirkusprinsessor i natten, gjort diverse fotojobb, sett igenom diverse beteenden, gjort flera fantastiska shoots, gjort många bra shoots, fått vårdepressioner, sommarglädje, höstdepressioner, hängt mycket med fina vänner, haft en otroligt fin kräftskiva med dessa, vunnit pris för bloggen och mycket mer.
 
Nästan allt vi har gjort har ni fått följa med på, och det är så roligt att ni tittar förbi här ibland. Vi vet att namnet på bloggen är svårt att komma ihåg, förlåt för det. Tack till alla er som säger små fina saker när vi stöter på er. Sånt kan vi aldrig få för mycket av.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alva, Linnea och Matilda. 16, 20 och 20. Vi skriver, fotograferar och experimenterar utan att riktigt veta exakt vad det är för något vi gör. Men vi gillar det, hoppas att ni också gör det.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela