M A N I A P H O B I A

Work

Publicerad 2013-08-31 09:00:00 i Allmänt, Foto,

Pictures by Linnea 
 
I somras gjorde jag ett jobb åt ett företag och fotade ett helt hus. Jag har aldrig gjort något liknande men det var kul. Bilderna ska användas på dess hemsida och i marknadsföringsbroschyrer. Peace tills vidare
 
/L

86

Publicerad 2013-08-29 15:08:37 i Allmänt, Sånt vi har på oss,

Pictures by Matilda
 
Just nu packar vi för en helg i huvudstaden och popaganda. En mycket bra anledning att komma ut ur huset, så att säga. Jag passade förresten på att bli fin i håret nu i veckan, både klippning och doppade toppar. 

26

Publicerad 2013-08-26 17:30:12 i Allmänt, Foto,

Pictures by Linnea
 
Lite glömda bilder från en shoot vi gjorde för ett tag sen, här hittar ni de andra bilderna. Vad tycker ni? Vi planerar liknande saker hela tiden, så fort vi får tid ska vi ut och leka av oss. 
 
/L

She's a rock 'n' roll survivor

Publicerad 2013-08-24 21:22:00 i Allmänt, Foto,

Pictures by us
 
Vi njuter av arbetslösheten och dess oplanerade dagar, tar igen förlorad tid och mest bara hänger runt. Alva hade inte lika tur och får lov att ta sig till skolan, men vi hinner ändå ta lite mer kort nu. Annars så lyssnar vi mest in oss på Popaganda-artister, blir som nykära i Håkan igen och funderar på vilka kläder man ska släpa med sig till huvudstaden. Och bokar hotellrum också förstås, lättare sagt än gjort det där. Men nästa helg kommer bli något extra, kanske så att det blir den bästa helgen på hela sommaren.
 

15th

Publicerad 2013-08-22 18:13:16 i Allmänt,

Pictures by us
 
Vi åker på Popaganda nästa helg, och ser fram emot Håkan Hellström, The xx, Noah and the Whale osv.
 
/L, M A

Dagens

Publicerad 2013-08-20 18:46:13 i Allmänt,

 
En dagens som imorgon blir en gårdagens, alltså en så kallad sneak på morgondagens inlägg. Idag har solbadandet varvats med inhandlande av spännande fotoutrustning och jobbsök, så tummarna hålls nu officiellt för september. Ha det gott, ses imorgon.  
 
/L

Utsikten

Publicerad 2013-08-19 21:43:22 i Allmänt,

 
Idag har vi umgåtts, pratat, grillat, skrattat och bara hängt. Vi satt uppe på ett berg och såg en fantastisk solnedgång tills solen försvann och det blev för kallt. Nu kurar vi ihop oss och ser på film.

my dear

Publicerad 2013-08-18 09:10:00 i Allmänt,

09:08 en söndag. På en sten på lilla industriområdet. Det blåser höst, Ben Howard som enda sällskap. Enda. För det andra sa jag nyss hejdå till på obestämd tid. 
 
/M

Den kräftskivan

Publicerad 2013-08-16 12:25:57 i Allmänt,

 
Så här såg det ut på kräftskivan igår i Matildas och Alvas trädgård. Den hade allt en kräftskiva ska ha och avslutades med livemusik, kubb och fina samtal under stjärnhimlen. Gemytligt, som Magnus sa. Det bästa med våra vänner är att de är fina både på insidan och utsidan. Där av den lilla bildbomben, som det heter på bloggspråk. 
 

LEVIS

Publicerad 2013-08-10 17:58:00 i Allmänt, Sånt vi har på oss,

Pictures by Matilda
 
 
I maj gjorde jag, Matilda och vår far en liten visit i Stockholm för att se Bruce Springsteen, om ni minns. Där köpte jag även en Levisjacka på Cheap Monday's second handavdelning, som jag aldrig riktigt visade. Bättre sent än aldrig!
 

/A
 
 
 
 

1

Publicerad 2013-08-10 03:27:00 i Allmänt,

 
Det är när man börjar sakna läpparna mot pannan och andetagen i nacken när man sover själv. Hans läppar och hans andetag. Det är då man börjar fundera. Fundera på det som man tidigare valt att inte tänka på, som man ryckt på axlarna åt. Det som man inte ens vågar säga högt för att det blir för verkligt då. Det kan bli för komplicerat. Speciellt när man vet att tiden börjar ta slut. Och det är då det blir krångligt med känslor och sånt, för man bryr sig. Och plötsligt är det jobbigt att säga hejdå och gå till jobbet, för det betyder att man är ett hejdå närmare det sista hejdåt. Plötsligt sitter man där i bilen och stirrar rakt fram och är tom och faller på samma gång, för man har inte en aning om hur man ska reda ut det här. För man låtsas som ingenting och räknar samtidigt ner. För osäker för att våga prata, för om man pratar kan det gå bra och det kan gå dåligt. Och även om allt bara låter svårt så handlar det ändå om någon som får en att le. Det är ju inte personen i sig som är problemet, tvärtom, mer lösningen. Det är vetskapen om vad som komma skall som sätter käpparna i känslohjulet. För pessimisten inom mig viskar att det är när man har något att vara glad över har man på ett dumt obligatoriskt sätt också något att förlora. Och när man själv inte vet hur man tänker, hur ska man då kunna förklara det för någon annan? Innerst inne kanske man vet ändå, man har bara försiktigt slagit in det och lagt det någon stanns långt där bak. Märkt det med "ömtåligt, rör ej" för att det inte ska kunna skadas. Jag tror jag ska fundera lite på allting och kolla vad hjärnan säger, sen ska jag nog försöka leta reda på det där lilla paketet. Önska mig lycka till.
 
/M

Lucky parents who have fine children usually have lucky children who have fine parents

Publicerad 2013-08-06 00:03:00 i Allmänt, Foto,

Pictures by Matilda & Alva
 
Lätt skamsen för de bristande bevisen på min existens delar jag ändå med mig av några bilder jag och min syster tog på vår faster. Eller snarare sagt på hennes mage. För det är dags snart, och jag är mer förväntansfull än vad jag har trott. Äntligen ska de komma en liten liten ny människa till släkten. Och den är så välkommen. 
 
/M

No time

Publicerad 2013-08-05 23:15:19 i Allmänt, Foto,


Pictures by Linnea
 
Två snabba ur min kamera från de senaste två dagarna. Imorgon åker jag till Norge, peace. 
 
/L
 
 

Om

Min profilbild

Alva, Linnea och Matilda. 16, 20 och 20. Vi skriver, fotograferar och experimenterar utan att riktigt veta exakt vad det är för något vi gör. Men vi gillar det, hoppas att ni också gör det.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela