M A N I A P H O B I A

Hur man ska vara; Del II

Publicerad 2013-03-26 09:24:00 i Allmänt, Sånt vi tycker,

Hur man ska vara
- En guide för dig som känner dig osäker på hur man ska vara som tjej. Denna lilla handbok kommer steg för steg att behandla utseende, beteende och övriga aspekter för att du i slutändan kommer vara säker på att du är helt förändrad och helt perfekt!
 
Beteende 
 
- Vara självsäker och kunna säga att andra tjejer är bra. Dvs dölja hur falsk man egengligen är och kommentera "finns gmn<3" och "Waow, snyggggish.se" och sånt trams. 
- Du ska vara smart. Eller nej, du ska vara dum. Eller, du ska vara smart nog att veta när du ska spela dum och få andra att tro på det. 
- Du ska alltid vara glad. Om inte, sätt på dig en mask och spela att du är det. Det leder till hysteriska fasader, okontrollerat höga fnitter och falsk optimism.  
- Du ska klaga. Var glad men klaga ändå på samma gång. Tjata på killar hur dryga de är när de ger dig uppmärksamhet. Lättast och snyggast gjort genom att skrika det genom korridoren, gärna riktigt högt så att så många som möjligt ska höra det och ge dig deras uppmärksamhet.
- Du ska vara liten. Och gullig. Och ganska försvarslös. Samtidigt citera "starka" kvinnor men ändå falla tillbaka i könsroller som du säger att du hatar.
- Falsk blygsamhet. "Åh nej, kolla inte på mig" medan man i själva verket vill att man ska vara på allas läppar och i allas öron, oavsett hur mycket det skär sig. 
 
Slutsats: Ärlighet och självständighet skrämmer folk. Var helst inte unik eller dig själv heller, då kommer du inte att passa in.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alva, Linnea och Matilda. 16, 20 och 20. Vi skriver, fotograferar och experimenterar utan att riktigt veta exakt vad det är för något vi gör. Men vi gillar det, hoppas att ni också gör det.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela