M A N I A P H O B I A

DRIVE BY

Publicerad 2014-06-24 08:00:00 i Allmänt, Foto, Äventyr,

 
Livet på roadtrippen rullar på, ha ha. Nä men allvarligt, så himla kul. Vi kör genom öknen och stannar på motel, åker morgonen därpå efter några våfflor till frukost. Genom dammiga landskap som sträcker sig långt långt bort, avstånd har fått en helt ny innebörd. Vi lägger hundratals mil bakom oss och far vidare mot nya städer, genom ständigt föränderliga landskap. Fotostopp, stannar på diners och käkar, sen kör vi vidare. Ibland fylls bilen av tystnad, ibland allsång och ibland intressanta samtal om allt möjligt. Pratar gamla slagsmål och historier, lär känna varandra och byter erfarenheter. Åker genom natten, sover i obekväma ställningar eller blickar ut genom bilfönstret i natten. Jag har det bra. 

LA

Publicerad 2014-06-20 19:14:00 i Allmänt, Äventyr,

 
 
Så här såg det ut den första dagen i LA. Hotell, Hollywood, lunch, skyltfan och så vidare
 

TB

Publicerad 2014-06-19 13:34:00 i Allmänt,

Pictures from a lovely stroll in the city of Budapest
 

Det är konstigt vad ens humör kan gå upp och ner. Från att ena dagen vara så glad och tacksam över allt, till att nästa dag tycka att allt är skit. Konstigt. Sådana dagar får man bara försöka omge sig med människor man tycker om, sen brukar de lösa resten genom att mest bara existera. Och appråpå att omge sig med människor, det är midsommar imorgon! 12 grader och molnigt, men det var väl ingen skräll direkt. Till oss här hemma på gården kommer ett brokigt hopplock av människor, släktingar, vänner, släktingars vänner och många fler kategorier. Saker och ting förändas med tiden och de kommer kanske inte bli att av de mest storslagna firandena tavernan här hemma har sett, men ett fint sådant ändå. Under dagen ska även de sedvanliga hinnas med; kransbindning, kläd- och dräktbyten, dans och grillning. Eftermiddagen, kvällen och natten spenderas högst troligt på en veranda med goda vänner och drivandes runt på byn, precis så som det ska vara. 

0614

Publicerad 2014-06-14 23:34:00 i Allmänt,

 
 
 
Jag och Matilda åkte runt i byarna och bokstavligen jagade solen för att ta till vara på dagens sista strålar och detta blev resultatet. Pallar inte redigera ihop ett helt inlägg med massa fina bilder så ni nöja er med en sneakpeak så länge. Det kommer mera pics snart. 
Jag, minstingen, har äntligen fått sommarlov. Hela grundskolan är avklarad och det firades med en middag där alla 9:or samt lärare var samlade. Med tanke på hur mycket irritation, vantrivsel och hat jag har lagt ner på skolan och min klass så blev jag lite förvånad över att jag grinade oavbrutet i 2 timmar. När alla tal var klara, maten var uppäten och tårarna var slut så sa vi lycka till och hejdå till varandra. Avsked är riktigt pain. Helt ärligt kommer jag sakna varenda en på något vis. 
 
/A

DEPARTURE

Publicerad 2014-06-11 22:29:00 i Allmänt, Foto, Äventyr,

 
Enkelheten i ett självporträtt.
 
Jag och Simon var med varandra fram tills tåget gick idag mot Arlanda. Åt lunch, myste ute i gräset och åt pizza. Skrattade och fånade oss. Han följde mig till tåget och gjorde så himla svårt att åka iväg. Skiljas, om så bara för två veckor. Jag trodde ärligt talat inte det skulle vara jobbigt. Inte så i alla fall. Den pojken.
 
Men nu till det roliga!
Imorgon åker jag till USA. Jag ska på roadtrip. I staterna. Fattar ni eller. Jag + några andra ska åka L.A, San Francisco, Grand Canyon, Yosemite, Las Vegas osv. Under resan ska vi dessutom få undervisning i fotografi av proffs. Jag har väntat så länge så det är svårt att föreställa sig att jag faktiskt ska åka. Men nu är ryggsäcken packad, turisttofflorna på, pass och inresetillstånd ligger i väskan och kameran är med. Vi hörs kanske framöver, om inte annat om två veckor!

ANOTHER DAY

Publicerad 2014-06-10 02:08:53 i Allmänt,

 
Igår var vi på fest på ett berg. Medan studenterna firade med alkohol satt vi småstadsmänniskor och samtalade om profeter och framtidsplaner, om den där hösten som kryper allt närmare medan solen sjönk ner bakom bergen och lämnade vår hembygd, det lilla lilla samhället. Så litet men ändå så fint. De är fina de där man har runt omkring sig. 
 
 

ON THE ROAD

Publicerad 2014-06-06 15:31:46 i Allmänt,

"De gånger vi är på samma plats och skriker samma ord med samma svällande, bultande och ömmande hjärtan."

Imorgon ska vi se på Håkan Hellström när han intar Ullevi för en kväll. Det kommer bli magiskt.

CHAIN BRIDGE

Publicerad 2014-06-04 17:57:17 i Allmänt,

 
 
På en bro i Budapest, efter att vi hade jagat solnedgången genom staden. Vi kom ut i en park där träden badade i guld, och fortsatte ut på Chain Bridge lagom till de sista solstrålarna. Imorgon är det bal för Linnea, till helgen skulle vi ha gått på en väns fest men får världens bästa Håkan istället, så jag klagar inte. Efter det slutar Alva skolan, no more högstadiet, och det ska firas kusiners student och bästa kompis drar till USA. Händer en del nu, det är kul. Och har vi nämnt att Budapest är väldigt vackert?

MY DEAR

Publicerad 2014-06-02 15:49:09 i Allmänt, Foto, Sånt vi har på oss,

 
Peppen när man provar en tajt kjol, följt av en lång minuts tvivel på om den verkligen passar min kroppsform, därefter följt av precis zero fucks givna. Jag kan vara Beyoncé med mina skidåkarben! Om det möjligen var en överdrift så tycker jag det är oväsentligt. Se dig själv som Queen B eller valfri förebild och strunta i hämmande tankar. Ha tajta kjolar eller stora kjolar, shorts till armhålan eller långbyxor. Bara embrace alltihop. Du är fin.  

Om

Min profilbild

Alva, Linnea och Matilda. 16, 20 och 20. Vi skriver, fotograferar och experimenterar utan att riktigt veta exakt vad det är för något vi gör. Men vi gillar det, hoppas att ni också gör det.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela