M A N I A P H O B I A

LOVE

Publicerad 2014-08-23 22:20:28 i Allmänt, Foto,

 
Jag har flyttat in till den här mannen. Jag jobbar heltid nu ett tag, därav min frånvaro. Men så är det ibland. Motivation, tid och energi springer om varandra samtidigt som kameran och min kreativitet dammar i ett hörn någonstans. Puss
 
/L

l I MISS THE SPACE BETWEEN YOUR EYELIDS

Publicerad 2014-08-18 17:55:53 i Allmänt, Foto, Sånt vi har på oss,

Pictures by Matilda
 

Första dagen som en äkta gymnasieelev. Är riktigt peppad och känslan säger att allt kommer bli riktigt bra. Musikspelande och sköna människor all day. Bilderna är bara några dagar gamla och brillorna lyckades Matilda få med sig hem från Way Out West. Har inget mer att säga så vi höres. 
 
/A

I am better than I was. I will be better than I am.

Publicerad 2014-08-14 17:10:05 i Allmänt,

Pictures by Matilda
 

Bara fyra dagar kvar till skolstarten och jag kan inte vara mer nöjd med sommarlovet som har varit. Så otroligt många härliga möten, sommardagar och ljusa nätter. Att få vakna på en husbåt, laga mat med en ny, fin vän i en trea utan möbler, sova kvar på fester och läsa ut bok efter bok i hängmattan. Riktigt bra.
 
/A

CHAOS I CREATE, I COME APART

Publicerad 2014-08-05 17:22:43 i Allmänt,

 
 
Halva Dalarna är dränkt i en rök som lyckas ställa in både grillkväll och F!-föreläsning. Så nu fördriver jag tiden med att redigera gamla bilder och baka kokosbollar. 
 
/A

BACK FROM PARADISE

Publicerad 2014-08-03 21:01:52 i Allmänt,

 
Ja jag är tillbaka! Från en vistelse i Paradiset, en slags flykt där verkligheten försvunnit och ersatts av tidiga morgonar på stranden, sköna luncher på strandrestaurangen och fina kvällar längs kusten i en liten liten portugisisk kuststad. Underbar resa, som ni ska få se mer av snart!

Om

Min profilbild

Alva, Linnea och Matilda. 16, 20 och 20. Vi skriver, fotograferar och experimenterar utan att riktigt veta exakt vad det är för något vi gör. Men vi gillar det, hoppas att ni också gör det.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela