M A N I A P H O B I A

För du var solskenet

Publicerad 2013-07-25 19:00:36 i Allmänt, Foto,

Pictures by Linnea
 
Vi spenderade kvällen tillsammans med goda vänner och samlade lite kraft i varann. Vi tog en simtur i sjön samtidigt som natten gick mot morgon, och åkte sedan hem nöjda. 

Som finast på kvällen

Publicerad 2013-07-23 09:34:00 i Allmänt,

 
Det är så himla fint där vi bor. Så mycket att titta på om man bara försöker. Ljuset som faller genom löven och ner på stigen som går mellan stora träd, precis vid vattnet. En orsak till att orka ut efter en hård dags jobb. Det är så värt det.
 
/L

Känn Ingen Sorg

Publicerad 2013-07-22 12:10:00 i , Allmänt,

 
 
 
Det är någonting speciellt med Håkan Hellström, och allt som har med honom att göra. Man blir så berörd. Och när en hel film handlar om hans texter och hans liv så blir den inget annat är fantastisk. Jag tror nog att hela familjen, ja nästan hela salongen, båda skrattade högt och försökte hålla tillbaka tårarna. Otroligt bra. 
 
 
/A

Morfar

Publicerad 2013-07-22 10:06:32 i Allmänt, Foto,

My fantastic grandfather, last november. Picures by Linnea.
 
Ett stycke fantastisk man och morfar ser ni här. Han förtjänade ett eget litet inlägg för allt han gör för oss och alla andra. Tack för att du är så fantastisk. 
 
/L
 
 

I'm up in the woods, I'm down on my mind

Publicerad 2013-07-21 15:35:00 i , Allmänt, Foto,

Pictures by Matilda
 
 
När hela familjen hade en ledig dag tillsammans var det bästa vi kunde komma på att åka till Orsa. Men icke att underskatta. Där vi gick i antikaffär och var ute i skogen. En väldigt mysig dag och vi fick till några bra bilder, de kommer upp senare. 
 
/M&A
 
 

Och tillsammans flyger vi söderut

Publicerad 2013-07-19 22:57:47 i Allmänt, Sånt vi tycker,

Vi jobbar. Tusen timmar spring och fotvärk, tunga lyft på jobb nummer ett, vidare till jobb nummer två. Men vi har planer också. För snart är augusti här, och vi har överlevt. Nu kommer nästa tid, något annat väntar. Tills vidare lyssnar vi på Håkan Hellström, som om vi vore nykära och golvade i förälskelse. Håkan. Det räcker nästan så. Ofta räcker det med Håkan för att bli nöjd med tillvaron.
 

Något sånt

Publicerad 2013-07-17 23:21:25 i Allmänt, Sånt vi har på oss,

Random pictures
 
På tal om kreativt hår. Något sånt här utan allt för mycket tid eller pengar så skulle jag vara glad. Vad tycker ni? Tycker mest att allt är i vägen och tidskrävande, om jag nu hade orkat lagt ner tid påt. Men så gjorde jag inte det och det bara är liksom. Men något sådant skulle vara schyst.
 
/L

Ett sånt där ställe

Publicerad 2013-07-15 17:44:04 i Allmänt, Foto,

Pictures by Matilda
 
"Ordet Smultronställe har använts sedan början av 1900-talet för att beskriva en plats som man gärna kommer tillbaka till och som inte är så lätt för andra att hitta. Ett Smultronställe är ett ställe där man mår bra och kopplar av, en plats dit man kan ta sig när man är stressad och har för mycket att göra." - Wikipedia
 
 
 

SNAPBACK

Publicerad 2013-07-14 20:48:52 i Allmänt, Foto,

 
 Glad i mina kepsar är jag. Håret skulle behöva en omgång kreativitet dock, eller en sax.
 
/L

Kärlek i en skål

Publicerad 2013-07-11 20:17:05 i Allmänt,

 
Något av det bästa med sommaren. Nyplockade, egenodlade, med grädde och socker eller ett glas mjölk. Det bästa är att man kan vara hur lat som helst, om man har någon som plockar dem åt en.
 
 

little buzzy bumble bee

Publicerad 2013-07-09 13:33:00 i Allmänt, Foto,

Pictures by Matilda
 
 
Det är inte mycket man hinner med just nu känns det som. Lediga dagar blir fullbokade, överbokade och felbokade, och vips så är det dags för en veckas jobb innan man har chansen igen. Det enda det känns som om jag hinner med i fotoväg är min nyfynna hobby; att fota humlor. Inte så kul bilder att titta på kanske, men himla kul att försöka fota. Experimentera med kameran och krypa runt i gräset, det är ungefär vad jag gör om jag har lite tid över. Hoppas ni hinner njuta av sommaren mellan allt som ska göras, I'm still working on it. 
 
/M
 
 
 
 

Hot sand on toes, cold sand in sleeping bags

Publicerad 2013-07-08 23:44:00 i Allmänt,

En molnig men ändå solig sommardag passerade samtidigt som vi låg på klipporna och pratade minnen och
drog historier från vår gymnasietid som tog slut för en månad sen. 
 
En perfekt måltid. Tack. Hälften av såsen hamnade på Emils byxor. 
Nyplockade jordgubbar och grädde följt av film hemma hos Felicia och Jesper. Underbart. 
Efterfest ensam på min veranda. Godnatt

SO THE MORNING LIGHT WILL SHINE ON YOU

Publicerad 2013-07-06 21:42:22 i Allmänt, Foto,

Pictures by Linnea
 
Dagen har bestått av mat. Lite bad, sol och häng, lite mer mat och massa kärlek. Så kan man lägga sig i svala lakan och se solen gå ner och upp igen, efter att ha vinglat hem hand i hand. Så kan man ha det en lördagskväll.
 
/L
 

A GLASS OF THE FINEST WINE

Publicerad 2013-07-04 10:48:16 i , Allmänt, Foto,

 
 
En sån lust att bo i en europeisk huvudstad med gamla byggnader och snirklar ovanför fönstrerna. Två meter fönster som man kan sova i om man vill, en liten liten nästan igenväxt balkong där man bara får plats två, alltså en själv och den bästa personen man vet och ett glas vin. Om så för bara en månad så ska jag bo så. Jag hör av mig när det blir av. 
 
/L

En bättre måndag

Publicerad 2013-07-03 03:05:00 i Allmänt, Foto,

Att ta vara på tiden är något vi får lära oss nu när alla har jobbscheman som är omöjliga att pussla ihop. Men när man väl får till något blir det väldigt trevligt, och igår va vi ett gäng som tog oss en liten after work. 
Obligatorisk matbild.
Kaffedrinkar till efterrätt. 
Magnus tittade förbi när han hade slutat. 
Fina Anna hann också dit. 
Och Olle.
Sen drog vi vidare till Skutan. 
Jesper va snäll och var chaufför.
Pictures by us
 
 
Bra kväll, nu orkar man ta tag i mera jobb. 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Alva, Linnea och Matilda. 16, 20 och 20. Vi skriver, fotograferar och experimenterar utan att riktigt veta exakt vad det är för något vi gör. Men vi gillar det, hoppas att ni också gör det.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela