M A N I A P H O B I A

Stockholm

Publicerad 2013-05-26 16:58:00 i Allmänt, Foto, Äventyr,

Efter mattenationella igår, bestämde vi oss för att åka till Stockholm. Det kan ju vara kul, tänkte vi. Och det var hemskt fint. Eftersom systemkameran inte var så sugen på utgång fick den stanna hemma, så det här är kvällen sedd ur Matildas mobil.
Vi mötte upp fina Anna och hängde med henne till en spelning. Hennes polare hade ett band, Andra Hand hette de och så här såg de ut. De deltog i en talangtävling och var överlägset bäst, vilket ledde till att de kammade hem 10 000kr. 
Vi fortsatte med drinkar på söder. 
Anna tog med oss till Sommar. Det var fint. Vi dansade till Movits på indiegolvet, till Outkast på hiphopgolvet och såklart det vanliga på housegolvet.
Härligt och kunna vara både ute och inne. 
Pictures by iPhone 5
 
Efter ett par underbara Chicken Nugget's promenerade vi hemåt och hamnade mitt i en soluppgång. Så varför inte passa på när man väl är uppe. Så vi gick ner till hamnen där det var alldels stilla och fint, och tydligen frambringar alkoholen och den tidiga timman oväntat bra bilder, de kommer upp lite senare. 
 
/L & M

Kommentarer

Postat av: Giraffen

Publicerad 2013-05-28 17:42:55

Tjohej! Hoppas ni hade en trevlig helg och att allt löste sig igår. Kul att träffa er! Väldigt snygg blogg, tack för cred (och köpta röster på tävlingen <3)!
/Rasmus

Svar: Helgen var fet, tack detsamma! Rösterna förtjänade ni, absolut!
Linnea Henriks

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alva, Linnea och Matilda. 16, 20 och 20. Vi skriver, fotograferar och experimenterar utan att riktigt veta exakt vad det är för något vi gör. Men vi gillar det, hoppas att ni också gör det.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela