M A N I A P H O B I A

Valley

Publicerad 2014-05-18 20:43:00 i Allmänt,

 
 
Idag struntade vi i att packa resväskan, trots att det verkligen är sista minuten, och tog istället kameran över axeln och åkte till den här platsen. En dal som är ett naturreservat, där vi brakade omkring och mosade blommor i jakt på den perfekta vinkeln. Trevlig söndag!
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2014-05-21 15:22:06

Verkligen jättefina bilder!! Har ni några bra knep? Jag är rätt dålig på att fotografera, om jag ska vara ärlig. Men jag försöker lära mig. Har ni några tips på vad jag ska tänka på eller hur jag ska göra? Och var får i all inspiration från??

Återigen, grymma bilder! Och grym blogg!

<3

Svar: Hej! Tack så mycket! Vi hittar mycket inspiration på internet, i naturen och miljöer och från varandra. Öva, ta mycket bilder, be kompisar stå modell, tänk igenom bilderna, klä ut er och bara experimentera med ljus och inställningar. Det finns mycket tips ang. inställningar osv på fotobloggar, det viktigaste är ändå att bara fota. Överallt. Jämt!
Linnea Henriks

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alva, Linnea och Matilda. 16, 20 och 20. Vi skriver, fotograferar och experimenterar utan att riktigt veta exakt vad det är för något vi gör. Men vi gillar det, hoppas att ni också gör det.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela