M A N I A P H O B I A

25 MAJ

Publicerad 2014-05-25 12:08:14 i Allmänt,

Vi är nu hemma i Sverige igen och åkte ganska ordagrant direkt från flygplatsen till en förfest. Fina återseenden, man blir glad när man inser vilka fantastiska människor man har omkring sig, som faktiskt verkar tycka om en precis lika mycket som man själv tycker om dem. Nu är det dags att återhämta sig från utgångar både här hemma och i Budapest, och framför allt börja kolla igenom alla bilder, som inom snar framtid kommer synas här. Jag vågar lova att det kommer bli bra! 

Till sist har jag bara tre saker att säga; 

A big thank you to our Hungarian friends for a couple of lovely days in the city of Budapest. I think it is amazing that we last saw you one and a half year ago and it still feels like nothing have changed, we just continued where we last ended. You are just to awesome! 

För det andra, ni som kan, gå och rösta till Europaparlamentet idag! Det är viktigt och vi kan påverka. Kom ihåg att de lagar, regler och rekommendationer Riksdagen här i Sverige följer skapas i Europaparlamentet, så gå och rösta! Rösta för förbättring, inte mot folkgrupper. Rösta med glädje för de förändringar du vill se, inte med hat för det du vill ha bort. Det må låta klyschigt men det är så jag tror vi måste bygga Sverige. 

Och till sist, överös era mammor med kärlek idag, lite extra mycket vill säga. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alva, Linnea och Matilda. 16, 20 och 20. Vi skriver, fotograferar och experimenterar utan att riktigt veta exakt vad det är för något vi gör. Men vi gillar det, hoppas att ni också gör det.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela