M A N I A P H O B I A

UKRAINA Dag: II

Publicerad 2013-04-14 21:56:00 i Allmänt, Äventyr,

På lördagen var det familjedag och på kvällen lyckades vi fastna på Ukrainska- vimmelbilder. Stargorod var något slags ölbyggeri där de hade budgivning på en helstekt gris från scenen, ställde fram hela vodkaflaskor på borden och uppträdde i folkdräkter. Vi sjöng ukrainska visor och dansade på borden.  
Våra ukrainska vänner. Solobild á la Douglas, vad mer behöver man säga? Douglas, Erik och Emil va upp på scen och sjöng "Helan går" och visade hela stället vart skåpet skulle stå. Jag, Douglas och hans ukrainare hade trevligt. 
När vi var utanför Stargorod köpte Erik en liten blombukett till mig av en liten, gammal, ukrainsk tant. Klockan var tre på natten och han gav henne 100kr i ukrainska pengar, det var nog den bästa affären den gumman gjort.  
Emil och ukrainska vänner. Emil lyckades bli uppdragen på scenen, konferenciern sa massa på ukrainska och skrek tillsist "Free beer!". Så Emil blev bjuden på öl för att han kommit hela vägen från Sverige. 
 
/M
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alva, Linnea och Matilda. 16, 20 och 20. Vi skriver, fotograferar och experimenterar utan att riktigt veta exakt vad det är för något vi gör. Men vi gillar det, hoppas att ni också gör det.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela